De volgende Jonge Ondernemers maken kans op de JOP 2022

Villa Kalkoven
Thijs en Stefan de Lange & Hoekstra
Wij doen graag mee aangezien wij ondanks corona, waar onze sector harde klappen heeft gehad, wij steeds zijn blijven groeien. Ondanks dat wij nog maar net open waren hebben wij ons bedrijf klaar gemaakt voor de toekomst, hebben we een volle agenda en een topteam om ons heen waarmee we onze gasten zo goed mogelijk kunnen ontvangen. Ondertussen hebben wij bijna 40 werknemers, een volle agenda met bruiloften en andere partijen, en een goede naam opgebouwd als a la carte restaurant. Reden genoeg om deel te nemen aan de prijs en hopelijk Jong Ondernemer van Meppel te worden!

Schuurman Total Boot Care
Robbe Schuurman
Ik zou graag willen dat mijn bedrijf aan een breder publiek getoond wordt, omdat wij een gloednieuw concept hebben bedacht. Een bedrijf wat zich op letterlijk alle vlakken begeeft, en waar de klant een ware full service kan verwachten. Wij kunnen bijna alles doen aan de boten, iets waar vaak meerdere bedrijven voor nodig zijn. Met de visie om boten duurzamer te maken, denken wij dat we meedenken in de toekomst, die duurzamer zal moeten worden.
Schoonheidsstudio ZUIVER
Daniƫlle Selles
Ik ben de enthousiaste eigenaresse van de natuurlijke schoonheidsstudio ZUIVER. Ik ben gespecialiseerd in natuurlijke, biologische, huidverbeterende en verjongende schoonheidsbehandelingen. Met veel passie zet ik mij in om de natuurlijke schoonheid te benadrukken. De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in huidverbetering, onder andere door gecertificeerde trainingen in bindweefselmassages. Een stralende huid en optimale huidverbetering komt op de eerste plaats van binnenuit. Als orthomoleculair schoonheidsspecialiste kijk ik dan ook verder dan alleen de huid en huidverzorging van buitenaf. Zo wordt er in de studio ook veel met voedingsadviezen gedaan. Waarom ik zal mogen winnen? Ik doe dit vanuit een enorme passie en zal altijd in mijzelf en de studio geloven. Ben een doorzetter, heb plezier in het ondernemen en geniet van het werk! Liefde voor het vak, hart voor de mens en van de studio een fijne plek gemaakt om terug te komen.

Het Ondernemersgala Meppel wordt mede mogelijk gemaakt door: