De volgende Jonge Ondernemers maken kans op de JOP 2023

Tessa de Vries – Business Consultant & Strateeg
Tessa de Vries

Het winnen van de Jonge Ondernemersprijs staat voor mij symbool voor de toewijding waarmee ik bedrijven help financieel te groeien. Mijn missie is altijd geweest om vooruitstrevende sales- en marketingstrategieën toe te passen die écht het verschil maken. Deze prijs zou niet enkel een erkenning zijn van mijn inzet, maar ook een inspiratie voor andere jonge ondernemers. Het toont aan dat met innovatie, passie en doorzettingsvermogen we groots kunnen dromen en realiseren.

Huberts’ Food
Victor van Saltbommel

De reden waarom ik uiterst gedreven ben om te winnen is dat ik Meppel op de landelijke kaart zet. Ons ijs inclusief verpakking met de skyline van Meppel gaat van Maastricht, Dordrecht, Rotterdam tot Groningen en Meppel en alles daartussen. Echter gaat onze ambitie verder dan dat en willen we over enkele jaren de Nederlandse grens over. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat we het lekkerste eiwitrijke ijs op de markt hebben. Zie het als de verantwoorde Ben&Jerry’s die verkrijgbaar is in elke zorginstantie, sportkantine, zwembad, school en supermarkt.

Borrelstore
Mart Brinkman

Vanuit de diepten van de delicatessewereld ben ik, Mart Brinkman, Borrelstore.nl gestart. Deze onderneming is een reflectie van mijn kennis en respect voor authentieke kwaliteitsproducten. Elke borrelplank vertegenwoordigt een zorgvuldig samengestelde smaakervaring. De Jonge Ondernemersprijs winnen zou een erkenning zijn van mijn toewijding en de unieke beleving die ik bied.

JOP 2022

Winnaars:
Thijs en Stefan – Villa Kalkoven

Genomineerden:
Danielle Selles – Schoonheidssalon Zuiver
Robbe Schuurman – Schuurman Boat Care

JOP 2019

Winnaar:
Tom Knol – Knol dienstverlening 

Genomineerden:
Anouk Boonstra – Anouk Boonstra
Thijs en Stefan – Villa Kalkoven

Het Ondernemersgala Meppel wordt mede mogelijk gemaakt door: