ONDERNEMER VAN HET JAAR 2019

Jürgen Stadtmüller is gekozen tot Meppeler Ondernemer van het Jaar 2019. Jürgen was genomineerd door BusinessClub Meppel en informatie over hem en de overige 4 genomineerden zie je hieronder: 

Genomineerden voor Ondernemer van het Jaar Meppel 2019

BC Meppel – Jürgen Stadtmüller | Stadtmüller Orthopedie
Jürgen is begonnen in 2011. Inmiddels heeft hij ook vestigingen in Klijndijk en de winkel in Leeuwarden en straks Groningen. En nog diverse aanmeet locaties.
Jurgen is constant in ontwikkeling en aan het innoveren met zijn producten en streeft ernaar om samen met de klant, met welk voet- of houdingsprobleem dan ook, de (semi)orthopedische schoenen functioneel en comfortabel te maken, maar ook modieus en trendy. Hij maakt graag gebruik van de nieuwste machines en modernste technieken. Zo kan hij gegarandeerd een verantwoord en kwalitatief hoogstaand product leveren.

Handelsvereniging Nijeveen – Jan Harm Kroes | Bouw- en aannemingsbedrijf Kroes
Als Handelsvereniging Nijeveen willen wij heel graag Bouw- en Aannemingsbedrijf Kroes Nijeveen B.V. (Jan Harm Kroes) nomineren als ondernemer van het jaar 2019. De afgelopen jaren hebben we dit bedrijf zien ontwikkelen tot een bouwbedrijf in het topsegment. Duurzaamheid, kwaliteit, opleidingen, deskundigheid, innovatie en flexibiliteit zijn kernwoorden van het bedrijf. Ze zijn voortdurend op zoek naar effectieve bouwmethoden en stimuleren alle partners om hieraan mee te doen. Jan Harm Kroes is bij vele bouwwerken in de Gemeente Meppel betrokken maar ook in de wijde omtrek zijn zij zeer actief. Het bedrijf mag wat ons betreft worden gezien als een visitekaartje van Meppel.

ZP Meppel – Anouk Dekker | Jemako Schoonmaakproducten & Thuisboerderij Morgenland
Valt als ondernemer op door haar taakbewuste en doelgerichte manier van werken.
Anouk Dekker. Als licentiehouder van de Jemako-producten ligt haar focus met name op milieubewuste en natuurvriendelijke schoonmaak-oplossingen, voor bedrijfsleven zowel als voor de particuliere markt.  Jij legt je probleem uit, zij draagt de oplossingen aan.
Daarnaast exploiteert zij in Ruinen ’thuisboerderij Morgenland’ waar iedereen welkom is die even weg wil uit de dagelijkse sleur of toe is aan rust. Tot jezelf komen, met dierbaren, in een omgeving die rust en ruimte uitstraalt. Een thuis, weg van huis. Gastvrijheid, zakelijkheid, en duurzaam en milieubewust ondernemen. Dát is Anouk Dekker.

Meppeler Handelsvereniging – Albert Jan Vos | Luxor Theater en Postkantoor Meppel
Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de (binnen)stad van Meppel en voor haar inwoners door een prachtige locatie nieuw leven in te blazen en een bioscoop terug te geven aan de Meppeler bevolking.

ICC Parkmanagement – Arjan Herskamp | Calago en Mydatafactory
Calago is een jong, snel groeiend IT bedrijf die op maat gemaakte software ontwikkelt en implementeert voor bedrijven waardoor processen volledig geautomatiseerd kunnen worden.
Het bedrijf biedt oplossingen voor o.a. digital leadership (voor b.v. online bestelprocessen) en E-Commerce toepassingen/oplossingen voor webshops (b.v. voorraad beheer).
Tevens ontwikkelt/implementeert het bedrijf “Product Informatie Management” zodat er één uniforme en centrale bron is met productgegevens voor het bedrijf en de leveranciers/klanten.
Het bedrijf is een flexibele, slagvaardige en vitale organisatie met medewerkers die hart voor de klant en de organisatie hebben, ondernemend en resultaatgericht zijn.
Calago werkt continu aan verbeteringen om succesvol en onderscheidend te zijn.
Dankzij de softwaretool van zustermaatschappij Mydatafactory B.V. hebben relaties overzicht en volledige up-to-date productinformatie.

 

 

Het Ondernemersgala Meppel wordt mede mogelijk gemaakt door: